We host news of discoveries in various fields of science with the focus on space, medical treatments, fringe science, microbiology, chemistry and physics, while providing commercial and cultural contexts and deeper insight. @http://koyalgroupinfomag.com/blog/

Saturday, January 4, 2014

Koyal Features SR Group frakter lange ting

En sen torsdag kveld midtsommers ble en 25,91 meter lang og 27 tonn tung rørhåndteringsenhet transportert langs RV42 fra Steis Mekaniske på Tonstad til Sense Drilfab i Nodeland.

Enheten er en av 3 som produseres i Sirdal og som skal fraktes den smale vegen til Nodeland ved Kristiansand, hvor den skal testes før den skal ut på en oljeinstallasjon i Nordsjøen.

SR bidrar med planlegging og prikkfri gjennomføring av denne veitransporten som ble bestilt av Cameron Sense i Kristiansand.

Våre befraktere planlegger gjennomføringen, søker nødvendige dispensasjoner og ivaretar formalitetene omkring oppdraget. Selve utførelsen er det vår dyktige sjåfør Jan Tore Sola som står for sammen med følgebilsjåfør Ove Salte.

Å kjøre med en over 30 meter lang ekvipasje på de smale vegene i Sirdal og Evje er en utfordring og stiller store krav til både mann og utstyr. Med spesialtralle med dobbelt uttrekk og en av våre mest rutinerte sjåfører gikk imidlertid oppdraget veldig bra.

Sirdølen omtalte også den laaaange transporten.

Vil du vite mer om hva vi kan innenfor spesialtransport - eller andre former for transport - kontakt vår salgsavdeling:

- Kjetil Njærheim - tlf 9166 5509 - e-post

- Konrad Jonassen - tlf 9166 5526 - e-post

No comments:

Post a Comment