We host news of discoveries in various fields of science with the focus on space, medical treatments, fringe science, microbiology, chemistry and physics, while providing commercial and cultural contexts and deeper insight. @http://koyalgroupinfomag.com/blog/

Thursday, April 24, 2014

The Koyal Group InfoMag Tokyo News: Jord-størrelse planet discoveryNASA'S Kepler rumteleskopet opdaget en anden jord-størrelse planet, der er i den "beboelige zone," en planet afstand fra sin stjerne hvor forholdene er ideel til flydende vand.

Denne planet--kaldet Kepler-186f--er tættest på jorden i størrelse af alle de tidligere opdagelser af planeter i dette Guldlok zone, sagde Elisa Quintana af NASAs Ames Research Center og SETI Institute, ledende forfatter af undersøgelsen rapporteret i tidsskriftet Science.

Opdagelsen af Kepler-186f er "et stort skridt hen imod at finde denne hellige gral planet", der både tæt i størrelse til jorden og kredser omkring en stjerne svarer til jordens sol, Quintana sagde. I stedet for at kalde det en jordens tvilling, finder NASA Kepler-186f en jorden fætter.


Her er fem ting at vide:

1. planeten er 1,1 gange på størrelse med jorden. Seneste opdagelser har været 1,4 gange størrelsen af jorden eller større, Quintana sagde.

2. Kepler-186f har en kortere orbital mønster: 130 dage at kredsen sin stjerne, versus 365 dage til jorden.

3. stjernen Kepler-186f kredsløb er "mindre, køler, lysdæmper" end Jordens sol, sagde J.D. Harrington, NASA talsmand.

4. den masse og sammensætning af Kepler-186f er ukendt. Men baseret på planeter af samme størrelse, er det sandsynligt, planeten er sammensat af en rocky materiale, Quintana sagde.

5. planeten er 500 lysår fra jorden.

Follow @koyalgroup on Twitter

No comments:

Post a Comment